PDA
Приветствуем, Бродяга!
------------
Приветствую тебя, Сталкер!
Ну что стоишь? Проходи, не стесняйся.
Мы рады любым гостям!
------------
Вход

Регистрация


Партнеры
    Stalker-Epos

    Читай!



Теги и рейтинги

Главная » 2022 » Декабрь » 24 » З Різдвом!
23:58
З Різдвом!

Друже, якщо ти це читаєш, значить Бармен все ж дотримав слово і передав тобі мого листа. Ми давно з тобою не бачились. Пам’ятаю наш крайній бій, коли ми всі разом, навіть з монолітівцями, відбивали Рудий Ліс та підходи до ЧАЕС від навали усякого непотребу. Як зараз пам’ятаю, ти ще тоді сказав “побачимося якось”, і я щиро вірю, що таки ще сядемо десь біля багаття і згадаємо все, що з нами було.
Було чимало. Принаймні у мене. Думав, минулий рік був важким, коли ми всі від вірусу намагалися захиститися… А тепер хочеться просто полежати десь у теплому місці, під тьмяним світлом ліхтарика і не чути цих клятих сирен, що завивають над Зоною ледь не щодня.
Втім, то таке… минеться. Стільки всього було за цей рік. Навіть Периметр доводилося покидати, аби сім’ю перевезти якомога далі. Ми тут вже за стільки то років призвичаїлися без нормальної їжі, тепла та електрики, а от близьким такого точно не побажаєш. Тепер уже на новому місці намагаються знову радіти життю, і, звичайно, вірять у краще. Це дійсно допомагає і навіть заряджає! Розуміючи, що вони у безпеці, якось дихається легше, спокійніше.
Ще пам’ятаєш того хлопця, рудого, з широкими-преширокими вусами? Зі мною у групі був. Ви якось на п’яну голову намагалися на гітарах битися біля Янова. Так от — нема вже його. Коли ми розділилися під час боїв за захист Зони, практично через 2 дні його не стало. Тримав свій шеврон Волі в руках до останнього. Так і не відпустив.
Дуже сподіваюся, що ти живий і здоровий. Що у тебе все гаразд. Що родичі цілі, друзі живі, й що твій брат в порядку. Казали, що він до військових пристав. І хоч в Зоні ми з ними часто щось не могли поділити, знаю, що він важливу справу робить, тому щиро бажаю йому наснаги й удачі. І повернутися живим. Без нього, його бойових братів та сестер нас напевно доля таємниць Зони та У-Свідомлення вже не так сильно цікавила б.
Останнім часом пригоди були не такі, можливо, як нам бажалося. Тому і відомостей про Зону, вилазок і хабара було не так багато. Але, впевнений, що рік наступний для нас обох буде багатим на позитив — від перемоги, від воз'єднання з рідними та побратимами, від простої тиші.
Коротше, дуже вже з тобою побачитися хочу. У нас стільки всього попереду! Відпочинку тобі бажаю. І бути сильним. Вірити в себе та в нас усіх!
Щасливих свят, друже!

GSC
Просмотров: 1148 | Добавил: Stasy | Рейтинг: 2.6/8
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Опрос
Нужны ли нам конкурсы?
1. Да!
2. Все и так отлично
3. Нет
4. Вообще ничего не нужно
Всего ответов: 683

Статистика


Авторское право на игру и использованные в ней материалы принадлежат GSC Game World.
Любое использование материалов сайта возможно только с разрешения его администрации.
Powered by
razMAX // Design by Best Studio
© 2010 stalker-zone.info
Используются технологии uCoz